Aparitii in presa

Transportatorul de marfa International Alexander din Arad si-a bugetat afaceri mai mari cu 15% si merge spre 63 mil. euro. Am dovedit ca o companie de transport si logistica cu capital romanesc poate reusi si peste hotare

Compania de transport marfa International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondata în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, a bugetat pentru acest an afaceri mai mari cu cel putin 15% dupa ce anul trecut a bifat o crestere cu 20%, potrivit oficialilor companiei.

„Anul 2017 a fost prosper pentru companie, am avut o crestere cu aproximativ 20% a cifrei de afaceri, am atins o va­loa­re de 55 milioane euro si am dovedit totodata ca o companie de transport si logistica ce are capital 100% românesc poate avea succes si peste ho­ta­re. In acest moment sun­tem pre­zenti în Serbia, Ger­ma­nia si Ungaria (aici com­pa­nia a deschis filiale - n.red.). In 2017 au fost facute in­ves­titii importan­te în flota, pi­lonul prin­ci­pal în acti­vitatea companiei, dar si în con­struirea unei retele pro­prii de depozite, precum si dezvol­ta­rea de servicii ce au adus valoare adaugata“, a declarat pentru ZF Loredana Dan, business development mana­er pe Europa al International Alexander Holding.

citeste stirea pe zf.ro