International Alexander

Ce premiu a mai primit, dupa titlul de cel mai performant operator de transport si logistica

Ce premiu a mai primit, dupa titlul de cel mai performant operator de transport si logistica

International Alexander, prin Loredana Dan/Europe Business Development, a mai obtinut anul acesta inca un premiu in cadrul Galei Premiilor Tranzit.

Firma a obtinut ”Premiul pentru cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc”, iar Loredana Dan a fost premiat? pentru ,,Cel mai eficient manager de transport”.

Cu o strategie clar conturata, cu un sistem coerent de valori si cu o filosofie centrata pe investiii continue, International Alexander, business care a luat nastere in urma cu 15 ani, a inregistrat o dezvoltare fulminanta.

Dupa cresteri impresionante an de an, compania a ajuns in 2017 la o cifra de afaceri de 55 milioane de euro. Performanta este cu atat mai impresionanta cu cat compania, specializata pe transportul rutier international de marfa, are capital100% romanesc, fiind infiintata si condusa de antreprenorul Simion Apreutese.

Care este secretul succesului intr-o piata atat de complicata?

Antreprenorul a mizat totdeauna pe calitate: a investit in profesionisti, formand astfel o echipa de succes, in flota de ultima generatie (exclusiv Mercedes Benz si Krone), in depozite de clasa A, solutii IT, certificari ISO / AEO / TAPA si a extins permanent portofoliul de servicii.

„Rezultatele muncii de echipa s-au regasit in rezultatele financiare care au crescut anual si in premiile obtinute de companie: premiul pentru Stabilitate financiara, Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc si Compania de Transport a Anului”, explica Loredana Dan, Europe Business Development Manager International Alexander.

International Alexander Holding detine zece companii independente si activeaza in Romania, Ungaria, Serbia si Germania, cu un portofoliu complex de servici: de transport rutier, maritim & aerian, intermodal, depozitare, servicii logistice integrate, service auto si imobiliare.

Compania pregateste noi investitii de amploare in flota, in depozite si in transportul feroviar. Au fost astfel achizitionate terenuri in

Timisoara, Sibiu, Sebes si Bucuresti pentru constructia a noi depozite, iar compania are in curs de dezvoltare un nou serviciu pe care il are in lucru in domeniul transportului intermodal.

vezi stirea pe capital.ro

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share