International Alexander

Transport aerian

Transport aerian

Transporturile aeriene sunt un factor cheie in cadrul transporturilor aeriene, aducand aproape parteneri aflati la mari distante, sau atunci cand factorul timp este cel mai important. Sunt cele mai  dinamice si flexibile servicii- indiferent ca  aveti de transportat un singur colet, un palet, componente electonice sau din industria automotive, echipa noastra specializata, va va oferi cele mai bune solutii , asigurandu-se ca veti receptiona marfa solicitata in timp.  Serviciile noastre includ – procesarea, formalitatiile vamale si livrarea la domiciliu.

De-a lungul timpului am dezvoltat bune relatiile de colaborare cu diferite linii aeriene si agenti internationali, astfel incat sa asiguram rate competitive spre/dinspre cele mai importante orase ale lumii, in beneficiul clientilor si partenerilor nostri.

Air Consol

Utizand serviciile de consolidare din aeroporturile Viena si Frankfurt, combinate cu transportul rutier spre/din Romania, asiguram nu doar un tranzit optim al marfurilor clientilor nostrii, ci si un pret competitiv.

Air Express

Pentru marfurile urgente, va garantam primul zbor disponibil si un tranzit de maxim 24h intre aeroportul de plecare si cel de destinatie .Marfurile sunt transferate overnight in orice aeroport international din Europa. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati specialistii nostrii, pentru a va oferii cele mai optime solutii.

Air Economy

Acesta este un serviciu in care prioritate o are reducerea costului, iar durata tranzitului poate fi intre 48 si 96 de ore, in functie de liniile aeriene alese si tarile de tranzit

Air Charter

Serviciu dedicat acelor marfuri urgente al caror timp de ajungere la destinatie este prea critic,  pentru a fi transportate cu orice alt tip de transport. In acest caz, utilizarea unui avion dedicat poate fi o solutie (poate singura) pentru primirea sau trimiterea de marfuri urgente in cel mai scurt timp.

Aceast tip de transport presupune mai multe procese, decat zborul de la origine la destinatie, deci nu lasati nimic la voia intamplarii

Atunci cand in industria automotive diverse componente sunt necesare pentru a asigura fluxul liniei de productie, sau cand orice componenta sau echipament tehnic, necesita a fi urgent livrata pentru a rezolva o problema tehnica, noi sunt aici ca sa va ajutam.

Avand o experienta de peste 10 ani in automotive, intelegem foarte bine termenul de “timp senzitiv” si importanta ca diverse component sau echipamente sa ajunga in locatia dorita in cel mai scurt timp posibil.

De la Antonov AN 255 ce transporta pana la 250 to pana la un avion Cessna ce transporta pana la1.2 to, putem sa va punem la dispozitie avionul de care aveti nevoie.

Aveti nevoie de un avion Charter? Discutati cu unul din operatorii nostrii dedicati accesand pagina contact.

On bord courier (OBC)

Componente critice sau sensitive? Documente urgente , mostre sau prototipuri ? Departamentul nostru OBC, va face toate demersurile logistice necesare, astfel incat curierul nostrum experimentat, sa insoteasca marfa critica de la colectare pana la livrare. 

Aveti acces la:

-24h Service prin intermediul echipei noastre 

-contact direct cu curierul –daca este necesar

-supervizare constanta de la preluare, decolare, formalitati vamale, pana la livrare 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati departamanetul nostru OBC, care va va oferi cele mai bune solutii accesand pagina contact.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share