International Alexander

Transport maritim

Transport maritim

Pentru marfurile care nu necesita un timp scurt de transport si atunci cand reducerea costului este prioritara, va oferim, o gama larga de servicii de transport containerizat maritim , inclusiv manipularile si formalitatiile vamale din porturile de plecare/destinatie, pentru ca marfurile dumneavoastra sa ajunga oriunde in lume, in timp si in siguranta.

Orice tip de livrare va doriti – door to door, sau port- port-, orice tipuri de marfuri, respectiv echipamente de transport-containere- 20’, 40’ HQ, open top, dry, containere cu temperatura controlata, specialistii nostri în serviciile de transport maritim va pot oferi cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Container Complet (FCL)

Avand o retea vasta de agenti in intreaga lume, oferim servicii de transport Containerizat complet  (FCL) din si spre Romania, utilizand atat portul Constanta, cat si porturile internationale –Hamburg, Koper sau Rijeka-. Astfel, desi tipurile si dimensiunile containerelor utilizate in acest tip de transport (FCL) sunt standardizate, ceea ce face diferenta este calitatea, viteza si pretul oferit.

Echipa noastra specializata , poate garanta ca veti obtine cele mai bune solutii si optiuni de cost pentru orice tip de business solicitat. Membrii echipei noastre –cu experienta in domeniul transportului maritim, atat ca transportator cat si ca si client- vor fi alaturi de dumneavoastra de la documentatia initiala de care aveti nevoie pana cand marfa ajunge la destinatie.

Regim Grupaj (LCL)

Operam direct containerele in regim de grupaj din principalele zone economice din Asia si America, pentru clientii ce nu au suficiente marfuri pentru a umple un container complet.

Utilizand reteaua noastra de agenti putem oferi transporturi saptamânale in regim de grupaj catre/de la:

  • Shanghai, Ningbo, Qingdao, Shenzhen, Singapore, Hong Kong pâna la portul Constanta
  • Orice port din partea de nord a Americii si Orientului Mijlociu catre Hamburg

Lasati grija transportului marfurilor de grupaj in sarcina operatorilor nostrii!

Factorii cheie sunt viteza, frecventa plecarii, siguranta si acoperirea globala, asigurand astfel calitatea inalta a serviciului si cel mai rapid timp de tranzit.

Transporturi Consolidate

Aveti mai multi furnizori in aceeasi tara? Nici o problema!

Organizam consolidarea de la furnizorii dvs. pentru a va asigura ca va optimizati lantul de aprovizionare. Serviciile de consolidare pot oferi o solutie mai buna pentru fluxul de transport si, de asemenea, ofera un control îmbunatatit la nivel de inventar pentru a va economisi banii si timp pretios.

Solutiile noastre flexibile si personalizate pot îndeplini cerintele dumneavoastra.

Lasati-ne sa va demostram, cum acest concept poate lucra pentru dumneavoastra.

Sea-Air

Solutia perfecta pentru marfurile din Asia,  atunci cand timpul de tranzit al transportului maritim este prea lung , iar un transport aerian este prea scump. Obtineti astfel, marfurile in timp si cost eficient! 

Marfurile sunt transportate maritim pana intr-un oras /port de tranzit si apoi, pentru a 2-a etapa a transportului, sunt transferate la transport aerian, fara probleme legate de documentatie suplimetara sau reglementari vamale suplimentare.

Containere cu temperatura controlata

Cunoastem foarte bine importanta mentinerii unei temperaturi controlate pentru marfurile perisabile.

Astfel, impreuna cu partenerii nostrii, transportam marfurile perisabile si cele cu temperature controlata, in containere frigorifice speciale, garantand astfel,continuitatea door-door a lantului frigorific de la furnizor la client 

Nu ezitati sa comunicati cu specialistii nostri în transporturi maritime despre cum serviciile de temperatura controlata va pot ajuta afacerea.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share