International Alexander

WindSoft și International Alexander, împreună în cursa pentru succes

WindSoft și International Alexander, împreună în cursa pentru succes

WindSoft este oficial furnizorul de soluții software integrate pentru International Alexander, una dintre cele mai prestigioase firme de transport din România. Compania a ales WindNET ERP, soluția integrată de software dezvoltată de WindSoft pentru transportatori, iar proiectul va debuta în luna septembrie a acestui an.  

Parteneriatul cu un transportator de top la nivel național și internațional ne onorează și este o confirmare a calității serviciilor pe care le oferim de peste 18 ani, exclusiv pentru această industrie. Portofoliul WindSoft numără cei mai puternici transportatori români, iar International Alexander nu avea cum să lipsească.

Compania din Arad are capital 100% românesc, și-a început activitatea în anul 2003 și de atunci a înregistrat o creștere dinamică, oferind servicii complete: transport rutier, aerian, maritim, distribuție, transport de vechicule, servicii de depozitare și logistică, servicii de spălare profesională, de ambalaje și cargo courier expres. Calitatea este principala preocupare a managerului Simion Ioan Apreutese, care a investit major în sistemul operațional și tehnic, în parcul auto și nu în ultimul rând în echipa care numără peste 1000 de angajați.

Așadar, decizia de a achiziționa cea mai performantă soluție integrată de software, care poate acoperi întreaga activitate, a fost un pas firesc.

În urma unui audit de business amănunțit, propunerea WindSoft pentru marele transportator român a fost WindNET ERP, soluție completă care integrează cu succes fluxul operațional a celor 10 filiale, 7 naționale și 3 externe, organizate în 14 departamente operaționale.  Proiectul va debuta cu un număr de 100 de utilizatori și va beneficia de susținerea unei echipe de suport.

WindNET ERP integrează întreaga activitate pe o bază de date unică. Asigură un control sporit al business-ului prin vizibilitate maximă, accesarea în timp real a informațiilor si optimizarea fluxului operațional la nivel departamental și interdepartamental. În același timp determină creșterea volumelor de lucru pe aceeași infrastructură și reducerea pierderilor, plus un client service îmbunătățit.

De asemenea, International Alexander își optimizează și activitatea de service auto pentru terți prin modulul WindService care asigură monitorizarea și planificarea comenzilor, planificarea pieselor auto, monitorizarea stocurilor în funcție de vechime și generarea automată a rapoartelor sau a pontajelor.

WindPlan este cel mai complet instrument de optimizare și planificare a rutelor și va asigura coordonarea eficientă a curselor, statusuri și alerte în timp real, schimbarea resurselor cu calcularea tuturor variabilelor sau comunicare în timp real între dispeceri și șoferi. Mai mult, permite setare POI – Point of Interest și Corridor fencing & Geofencing cu alerte de intrare și ieșire din perimetru, beneficiază de ETA – Estimated Time of Arrival și rapoarte privind statusurile eronate, alimentarea și activitatea șoferilor.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share